Friday, 18 May 2012

H A P P Y B I R T H D A Y

Rosnah Ahmad

hi readers and assalamualaikum . 

1st i want to say H A P P Y B I R T H D A Y A N D H A P P Y T E A C H E R S  D A Y :') saya doakan semoga cikgu panjang umur dan dimurahkan rezeki semoga selamat bersalin . Bila cikgu nak datang and mengajar kiteorang balik ? ok still waiting and waiting bersabar ok zu ? zu still bersabar lah ni . Tentang guru G E O G R A F I  langsung takde guru yang masuk since u are not at school . memang dahsyat ! kebanyakkan cikgu realive je yang masuk hape pun taa bole buad weyh . kalau puan rosnah ada bersemangat gila nak belajar geografi , dulu aku mana suka subject geografi ni serious aku kata . ok bye harap2 cikgu tak terasa aminn :') 


ILOVEYOUUSOMUCH :* muahmuahmuah

Monday, 7 May 2012

Reason for you Puan Rebecca .

hey reader and rebecca :3 


ok aku post sebab 3alasan sebab bukak facebook kau .



  1. Tengok profile ex-bf aku
  2. takut dia kutk aku 
  3. tngok dia ada pakat dgn sesiapa tak

Friday, 4 May 2012

No Title



kenapa awak selalu berjumpa dengan kawan-kawan saya ? awak selalu berharap yang saya akan kembali kepada awak ? dan awak nak saya bagi awak peluang 1 kali lagi ? sudah cukup saya di sakiti . Walaupun saya sudah menjadi milik awak , saya tidak pernah mencintai awak semenjak pertama kali kita berkenalan ! saya cuma anggap awak sebagai kawan saya tetapi bukan sebagai boyfriend saya . selepas sahaja ujian pertengahan tahun 2012 berakhir saya akan berterus terang dengan awak . insyaallah saya akan memberanikan diri saya untuk bercakap dengan awak tanpa ada kawan-kawan wanita awak dan kawan baik saya . Saya takmahu awak terlalu berharap dengan saya . saya nak awak buka buku baru dan tutup buku lama . Over its over men . just go away from me , im begging u i dont want u story anything to maznor that i dont like you event love you . im begging u dude ! people always said : kumbang bukan seekor dan bunga bukan sekuntum . There are many girls outside there is better then me right ? this is my desicion i want to brake off with you thanks because care about me i'll appriciated that c: 


Wednesday, 2 May 2012

FRIENDS


hey good morning guys , fuhhh berhabuk sikitt sudah blog zubaidah :) jyeahh nampak sangat menipunye . 

alhamdulilah persahabatan zu dengan mardiatul , siti nur ain , fatin syahirah dan illy syazana sudah pun selesai tetapi ada syarat pula ! ok saya terima dengan hati terbuka apa syarat diaorang bagi . insyaallah saya takkan memungkiri janji tersebut . apa ? bagaimana pula dengan rebecca ? semalam dengar cerita tentang dia , dia pergi ke klinik kenapa dan apa sebabnye ? adakah pasal suntikan semalam ? maybe ? kita mana tahu right ? semalam sunyi bila takde rebecca . harap-harap dia sihat sentiasa :) . good bye i'v got to go assalamualaikum 

Monday, 30 April 2012

My classmate 2012

hi assalamualaikum . and good evening :) so what's up hows your school ? everything ok ? ok stop mumbeling * spoil english . 


Meet my friend named muhammad alif. I always called him short. Suddenly he came and sat next to me and you want to know? He held my hand. I do not like one of his nature, when he sat in next to me, he asked for something I did not like. He insisted and continued to press! He continued to make faces, you ahtoto I right if I volleyball do you want it? / Annoyed . haha kau buat muka comel tadi k aku accept :) aku sayang kau bebeh <3

Friday, 27 April 2012

Bergembira bersama ahli pandu puteri

Good morning to my fellow friend , how are you ? . ok stop speaking :) ffffffuuuuuhhhhh berhabuk dah blog zu ni  dah lama sangat tak update right ? tettt sekarang zu jarang sangat update belog . mood tak berapa nak ok baru-baru ni asyik moody je sampai ke hari ini . ok2 berhenti membebel ^^ baca tak taju dekat atas ? k pada tarikh 18.04.2012 iaitu pada hari rabu ada koko betul tak ? ye pandai betul awak ni . hahaha zu gedik ! Time tu ada integrasi bersama pengakap buat ikatan . meh sini cik post kan serba sedikit gambar pada hari tersebut . 

Saturday, 24 March 2012

Not In The Mood

hye readers :c sorry today my mood is not okey ! dont waste ur time ..

Hari nie rebecca dengan nad takde mood huh termasuk lah aku ! biasa lah masalah pompuan right ? yang husband aku pun satu pergi cabar rebecca buat apa . Adoii dah lah dia tu susah nak pujuk !
nseb baik dia tak mencarut dekat awak tkthu lh sye nak kata apa next time be carefull ok .
Rebecca Ga Shira n Sweetty Nadyya is just like Sister... our face quiet similar , our birthday is only 1 month different ... I luv her so much , as my own sister . Ok aku minta maaf bgi pihak Muhammad Firdaus 
hmm k boii assalamualaikum :c 

# Note : jangan sesekali menyakiti hati kawan saya dan orang yang saya sayangi ! jikalau tiada mereka siapalah saya :/